Co dzieje się z naszymi danymi, jeśli anulujemy?
Twoje dane należą w całości do ciebie. Każdy widok listy eksportuje do Excela, CSV lub PDF. API zwraca stronicowany JSON do eksportu zbiorczego. Jeśli anulujesz, twoja przestrzeń robocza zostaje dostępna przez 30 dni, żebyś zdążył pobrać wszystko, zanim zostanie trwale usunięte.